اخبار آموزشي
1402/10/26 سه‌شنبه
خبر خوش برای متقاضیان تحصیل در دانشگاه پیام نور:
فقط تا دهم بهمن در سایت سازمان سنجش ثبت نام بدون آزمون کارشناسی پیام نور تفت

خبر خوش برای متقاضیان تحصیل در دانشگاه پیام نور:
تمدید مهلت ثبت نام تکمیل ظرفیت مقطع کارشناسی بر اساس سوابق تحصیلی
ثبت‌نام تکمیل ظرفیت رشته محل‌های بر اساس سوابق تحصیلی سراسری سال 1402 دانشگاه پیام نور و موسسات آموزش عالی در سایت سنجش تا سه شنبه 10 بهمن ماه تمدید شد.

دکتر کریمیان مدیرکل روابط عمومی سازمان سنجش آموزش با بیان اینکه تاکنون بیش از ۷۰ هزار داوطلب در مرحله تکمیل ظرفیت پذیرش بهمن ماه سال ۱۴۰۲ ثبت نام کرده اند، گفت: متقاضیانی که قبلاً ثبت نام و انتخاب رشته خود را تکمیل و کد رهگیری دریافت کرده‌اند در صورت تمایل می‌توانند در بازه زمانی اعلام شده نسبت به مشاهده و ویرایش کد رشته محل‌های انتخابی اقدام کنند.

بر اساس اعلام سازمان سنجش آن دسته از داوطلبانی که با شرکت در امتحانات دیماه سال ۱۴۰۲ وزارت آموزش و پرورش موفق به اخذ مدرک دیپلم خود تا تاریخ ۱۴۰۲/۱۰/۳۰ می‌شوند، لازم است معدل موجود (فعلی) خود را در تقاضانامه ثبت‌نام درج کنند. سازمان سنجش معدل نهایی این داوطلبان را راساً از وزارت آموزش و پرورش اخذ خواهد کرد.

دفترچه راهنمای ثبت نام نیز از اینجا قابل دسترس است.

سامانه ثبت نام