اخبار آموزشي
قابل توجه پذیرفته شدگان کارشناسی 1402
زمان ثبت نام پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی 1402

.

ضمن عرض تبریک به پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی سال ۱۴۰۲:

ثبت نام پذیرفته شدگان نهایی مقطع کارشناسی دانشگاه پیام نور از طریق سامانه گلستان به صورت غیر حضوری از تاریخ 1402/7/22 انجام می‌ شود. بعد از ثبت نام غیر حضوری جهت تشکیل پرونده در تاریخهایی که متعاقبا  اعلام خواهد شد به دانشگاه مراجعه نمایید.
** راهنمای کامل نحوه ثبت نام دانشجویان جدیدالورود مقطع کارشناسی 1402/ ویدئوهای آموزشی کیک کنید

** جهت عضویت در گروه ایتای ورودی های کارشناسی 1402 اینجا کلیک کنید.

برای تسریع در فرایند ثبت نام توصیه می شود که تصویر مدارک با فرمت jpg یا jpeg  و حجم هر تصویر حداکثر ۲۵۰ کیلوبایت آماده تا در هنگام ثبت نام در سامانه (گلستان) به آدرس اینترنتی reg.pnu.ac.ir  بارگذاری شود.
 مدارک ثبت نامی جهت اسکن وبارگزاری :  مدارک لازم جهت ثبت نام شامل تصویر صفحه اول وصفحه توضیحات شناسنامه و پشت و روی کارت ملی،  عکس ۴×۳ با زمینه روشن،  اصل مدرک دیپلم وپیش دانشگاهی (دارندگان مدرک دیپلم نظام جدید ۶-۳-۳ نیاز به مدرک پیش دانشگاهی ندارند.)  و مدرک مشخص کننده نظام وظیفه (ویژه آقایان) می باشد.