1400/3/12 چهارشنبه
جلسه تبادل نظر رییس و کارکنان اداری پیام نور مرکز تفت با مسوول اداری پیام نور استان یزد برگزار شد

در تاریخ 11/03/99 جلسه تبادل نظر رییس و کارکنان اداری پیام نور مرکز تفت با مسوول اداری  پیام نور استان یزد در محل  پیام نور تفت برگزار شد. هدف از برگزاری این جلسه بیان مشکلات و دغدغه های اداری کارکنان تفت از قبیل آشنایی با فرایند ارتقاء اداری  ، مرخصی ها، دوره های آموزشی ، احکام پرسنلی  و....میباشد . در این جلسه آقای محمدی با تقدیر از تلاشهای کارکنان تفت  در ارائه خدمت به دانشجویان ، ازحضور مدیر اداری استان یزد( آقای باغیاتی )  در مرکز تفت تقدیر و تشکر نمود. محمدی برگزاری اینگونه جلسات را موجب ارتقاء شفافیت و تسهیل هماهنگی لازم  مراکز با سازمان مرکزی در توسعه  وتجهیز منابع انسانی  دانشگاه لازم و ضروری دانست. در پایان جلسه بمنظور تقدیر از زحمات آقای باغیانی  لوح تقدیر به ایشان  اهداء گردید.