1399/12/20 چهارشنبه
رییس پارک علم و فناوری یزد ازدانشگاه پیام نور تفت بازدید کرد
محمد مهدی لطفی (رییس پارک علم و فناوری استان یزد)با هیات همراه روز دوشنبه 18 اسفند99با حضور در پیام نور مرکز تفت از ساختمان آموزشی سردار متوسلیان وآزمایشگاههای مستقر در آن بازدید نمود.

محمد مهدی لطفی (رییس پارک علم و فناوری استان یزد)با هیات همراه روز دوشنبه 18 اسفند99با حضور در پیام نور مرکز تفت از ساختمان آموزشی سردار متوسلیان وآزمایشگاههای مستقر در آن بازدید نموده و از نزدیک با فعالیتها و تاسیسات موجود دراین ساختمان آشنا شدند.
لطفی در این بازدید، با اشاره به توانمندیهای موجود درپیام نورمرکز تفت ، زیرساختهای آماده در این دانشگاه را ستود و آنرا موجب تسهیل در اشتغالزایی شرکتهای دانش بنیان و فرایند تشکیل این نوع کسب و کارها دانست. وی خواستار همکاری بیشتر و نزدیکتر با دانشگاه از طریق عقد تفاهم نامه و قرارداد دوجانبه گردید که مورداستقبال دانشگاه قرار گرفت.