1399/12/17 یکشنبه
گرامیداشت هفته درختکاری در پیام نور مرکز تفت
مراسم هفته درختکاری با کاشت درخت در روز نهال کاری همزمان با سراسر کشور در پیام نور مرکز تفت برگزارشد.

گرامیداشت هفته درختکاری در پیام نور مرکز تفت
بمناسبت آغاز هفته درختکاری و ترویج فرهنگ کاشت درخت بمنظور حفاظت از محیط زیست و ایجاد روحیه نشاط ، مراسم درختکاری در تاریخ 13 اسفند1399 با حضور ریاست ، کارکنان و اعضای هیات علمی در دانشگاه پیام نور مرکز تفت برگزار شد. دکتر محمدی (رییس پیام ورتفت)در این مراسم گفت پیام نور مرکز تفت با وسعتی 40 هکتاری ، یکی از غنی ترین مراکز دانشگاه پیام نور در سطح کشور از لحاظ گسترش ضریب فضای سبز برخوردار بوده و از پتانسیل  بالایی در گسترش و ارتقای فضای سبز برخورداراست. وی گفت: توسعه کمی و کیفی فضای سبز مرکز تفت نیازمند  تخصیص اعتبارجداگانه توسط سازمان مرکز ی میباشد و سرمایه گذاری  در این بخش باتوجه به پتانسیل های موجود از توجیه اقتصادی برخوردارو بسرعت منابع هزینه کرد به دانشگاه باز میگردد وموجب درآمد پایدار مرکز تفت میگردد. با توجه به کمبود آب در منطقه با استفاده از سیستم تحت فشار قطره ای این مکان را  میتوان به یکی از سرسبز ترین نقاط شهرستان تبدیل کرد  که در آینده نزدیک، با رشد کامل درختان  نه تنها دانشجویان بلکه همه شهروندان تفت از مزایای آن بهره مند گردند.امروز در پیام نور مرکز تفت 100 اصله درخت توسط اساتید و کارکنان غرس شد.