اخبار آموزشي
1400/3/26 چهارشنبه
ایجاد پیشخوان معادل‌سازی دروس در سامانه گلستان دانشگاه پیام نور

در حال حاضر این پیش‌خوان با عنوان «درخواست معادل سازی دروس» برای دسترسی دانشجویان و کارشناسان آموزش مراکز و مدیران گروه استانی فعال شده است.

در خصوص نحوه ثبت درخواست توسط دانشجویان گفت: دانشجویان پس از مراجعه به سیستم گلستان و انتخاب ثبت درخواست دانشجو، ابتدا نسبت به تکمیل اطلاعات تحصیلات قبلی خود اقدام و سپس نسبت به درج مشخصات دروس مطابق با فرم طراحی شده در سامانه گلستان اقدام می‌کنند.

با توجه به اینکه برای هر درس ممکن است تأیید مراحل پیش‌خوان متفاوت باشد لذا به ازای هر درس یک رکورد ایجاد می‌شود، افزود: به طور مثال برای دروس معارف اسلامی نیاز به تأیید مدیر گروه معارف اسلامی است ولی برای دروس دیگر شرایط متفاوت است.

درج وضعیت درس، نوع ثبت نام، وضع نمره و درج ترم مربوطه، در مرحله «دانشجو» اجباری نیست ولیکن در مرحله «کاربرآموزش مرکز» اجباری است. همچنین در این مرحله دانشجو امکان بارگذاری مدارک مورد نظر را نیز دارد.